Les xarxes socials, protagonistes del Dia d’Internet 2008


Les comunitats virtuals i les xarxes socials com Facebook, MySpace o Sulake, entre moltes altres, seran les protagonistes de l’edició d’aquest any del Dia d’Internet. Els organitzadors de la jornada han explicat, durant la presentació oficial que s’ha fet a la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, que el gran boom del 2008 en l’àmbit d’Internet seran les comunitats virtuals, tal i com va passar als Estats Units l’any passat.

Entre les iniciatives previstes per l’edició d’aquest any destaquen els concursos de dibuix que s’organitzaren a totes les escoles públiques, els certàmens de vídeo organitzats per telecentres i l’adhesió dels ajuntaments participants a la Declaració de Principis per construir la Societat de la Informació. La pàgina web de la festa (www.diainternet.es), on es podrà votar el lema de la jornada d’aquest any, es posarà en marxa el proper mes de març.

A l’edició de 2007, es van organitzar més de 700 actes, tant a la Xarxa com en llocs físics com a cibercafès, telecentres, universitats o escoles. Totes les comunitats autònomes es van unir a la festa amb diverses activitats de promoció d’Internet.

Fa quatre anys que el Dia d’Internet se celebra el 17 de maig perquè aquesta va ser la data escollida durant l’última Cimera Mundial pel Desenvolupament de la Societat de la Informació a Tunísia. Aquesta jornada coincideix amb la celebració del Dia Mundial de la Societat de la Informació i les Telecomunicacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar