Més de 3.000 persones participen en la primera Campus Party Brasil


Campus Party és un esdeveniment anual dedicat a l’entreteniment electrònic que compta amb la participació de milers de persones que amb els seus propis ordinadors, telèfons mòbils o dispositius d’última generació comparteixen experiències entorn d’Internet. Durant aquesta setmana, per primera vegada, Campus Party viatja fora de l’Estat espanyol, concretament, a la ciutat brasilera de Saö Paulo. Tot i el canvi d’escenari, l’esdeveniment continua oferint xerrades, tallers i conferències sobre informàtica, entreteniment o comunicació digital, encara que inclou noves àrees temàtiques com astronomia, robòtica o “modding” (personalització dels ordinadors).

Durant tota aquesta setmana, els participants de Campus Party Brasil, més de 3000 persones, es podran connectar a Internet amb una amplada de banda de 5Gb. En aquesta edició, coordinada per Marcelo d’Elia Branco, s’inclou un espai on un miler de professors d’escoles públiques de Saö Paulo podran ampliar els seus coneixements sobre Internet i educació, i una trobada internacional de blocaires anomenada CampusBlog.

La Campus Party s’ha celebrat sempre a Espanya des de 1997, quan va néixer la iniciativa. Aquest és el primer any que l’esdeveniment s’internacionalitza i se celebra al Brasil i a dos països més, Colòmbia i Grècia. Tot i això, del 28 de juliol al 3 d’agost, la Campus Party tornarà a la ciutat de València on l’edició de l’any passat va registrar uns 8.000 participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar