Inauguració Mobile World Congress

El Citilab a la inauguració del Mobile World Congress


El director del Citilab, Vicenç Badenes, va assistir aquest dilluns a l’acte inaugural del Mobile World Congress, el qual va comptar amb la presència del president de la Generalitat, José Montilla, el secretari d’Estat de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Francisco Ros, l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu i el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet. El Citilab de Cornellà té un espai a l’estand del CatLab, la Xarxa Catalana de Living Labs, situat al Pavelló de Catalunya del congrés.

Els principals temes que es debatran al congrés són la ubiqüitat de les xarxes, els serveis que no depenen dels operadors mòbils, el valor econòmic i social de la telefonia mòbil i la revolució que suposen els continguts digitals per a plataformes mòbils.

A més, aquest any es mostrarà la nova tecnologia de quarta generació, LTE (Long Term Generation). Les aplicacions pel desenvolupament de la web social en el mòbil, els serveis de televisió, la creació de portals wap o l’enviament de vídeos seran alguns dels serveis i continguts que també es poden trobar en el congrés.

L’organització del Mobile World Congress, conegut en edicions anteriors com a 3GSM, espera més de 50.000 visitants dels quals un 40% són alts càrrecs de les principals companyies del sector de la telefonia mòbil.Un total de 190.000 metres quadrats acolliran els serveis i productes de 1300 empreses- operadors de xarxes, fabricants i desenvolupadors de programari- de 191 països de les quals 70 són de l’Estat espanyol. Es calcula que aquest congrés internacional deixarà a la ciutat de Barcelona uns 140 milions d’euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar