Facebook, en castellà


La xarxa social d’internet Facebook acaba d’anunciar el llançament de la versió del seu portal en llengua castellana, després de la qual seguiran versions en francès i alemany en les pròximes setmanes.

La traducció a l’espanyol del portal ha estat realitzada pels mateixos usuaris mitjançant una aplicació que utilitza un sistema de votacions que permet a la comunitat triar la millor traducció entre les propostes realitzades. Gairebé 1.500 usuaris hispano-parlants han realitzat la traducció complerta, unes 43.000 frases, en menys de quatre setmanes.

Aproximadament un 60% dels usuaris de Facebook es troben fora d’Estats Units. La companyia nord-americana estima que té al voltant de 2,8 milions d’usuaris actius a Amèrica Llatina i a l’Estat espanyol.

Aquest projecte se ha situat com la xarxa social més visitada després de MySpace, superant els 50 milions d’usuaris l’any passat, i ha acaparat titulars arreu del món després de l’anunci de Microsoft per pagar 240 milions de dòlars (164 milions d’euros) per una participació de l’1,6% en el seu capital, valorant la companyia en 15.000 milions de dòlars, uns 10.300 milions d’euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar