Perpinyà acull el Tilt, el festival de les noves tendències en art digital


La ciutat de Perpinyà acull des d’aquest dijous i fins aquest diumenge el Festival Tilt, el certamen multimèdia que es celebra a la sala El Mediator. Aquest festival, que enguany arriba a la sisena edició, procura abarcar no només la música sinó diferents espais de l’art, com la dansa i el teatre, internet i la telefonia. A més de convertir-se en un un espai d’arts escèniques, visuals i sonores, on el públic té un paper protagonista, el Tilt convoca als artistes afeccionats a participar en els tres concursos convocats.

El primer concurs té el suport de la revista Enderrock, i premia l’originalitat a l’hora de fer videoclips d’entre 30 i 60 segons de durada, i està dotat amb un premi de 2.000€.

El segon concurs consisteix a fer una versió de la famosa cançó de Charles Trenet “Route Nationale 7“, i el tercer concurs, organitzat juntament amb la sala d’espectacles El Mediator, caldrà fer un reportatge amb càmera de mòbil o de vídeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar