Espanya prefereix el domini.es


Els espanyols s’inclinen pel domini “és. ” davant altres opcions a l’hora de crear les seves webs. Així ho indiquen les dades aportades per red.es, entitat del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, que situen en un 43% els dominis registrats sota “.es”, davant el 42% dels “.com”. Al tancament de l’exercici de 2007, es van comptabilitzar 805.327 dominis “.es”, davant els 797.000 dominis “.com” o els 128.000 “.net”, registrats durant el mateix període.

Joves en Xarxa
Per impulsar la presència en Internet de ciutadans i ciutadanes menors de 30 anys, el Ministeri va posar en marxa a mitjan gener el programa “Jóvenes en Red”. A les primeres 48 hores van rebre 7.246 sol·licituds de dominis “.es”, pràcticament el triple de les comptabilitzades diàriament. Aquesta iniciativa s’emmarca en l’estratègia del Pla Avanza, que tracta d’aconseguir que els més joves adoptin l’abans possible, i de forma natural, les tecnologies en la seva vida quotidiana.

www.dominios.es
www.jovenesenred.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar