El Citilab-Cornellà guanya el premi Fundetec 2007


La Fundació Privada per al Foment de la Societat del Coneixement ha rebut aquest dijous el Premio Fundetec 2007 dins la categoria ‘Millor Projecte d’Entitat Sense Ànim de Lucre destinat a Ciutadans’ pel projecte Citilab, reconeixent la labor que persegueix la interacció entre el sector social i l’econòmic perquè tota mena de persones amb independència de la seva situació, edat o coneixements puguin també donar lloc a nous desenvolupaments tecnològics i empresarials en un entorn que fomenti la capacitat innovadora i creativa dels ciutadans.

L’acte de lliurament d’aquests guardons, celebrat a Madrid, ha estat clausurat pel secretari d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, Francisco Ros. L’objectiu dels premis és reconèixer la labor d’entitats sense ànim de lucre, institucions públiques i entitats privades que fomenten el desenvolupament de la Societat de la Informació, l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i la reducció de la bretxa digital a Espanya.

La Diputació Provincial d’Osca (DPH) ha guanyat el Premio Fundetec 2007 al ‘Millor Projecte d’Entitat Pública o Privada destinat a Ciutadans’ pel seu projecte ISPAMAT, en els quals s’han desenvolupat serveis públics de turisme, educació, i-Administració i salut.

Dins la categoria de ‘Millor Projecte d’Entitat Sense Ànim de Lucre destinat a Pimes, Micropimes i Autònoms’, el premi ha recaigut en l’Associació Espanyola de Turisme Rural (ASETUR), situada a Valladolid, pel seu portal ‘www.ecoturismorural.com‘, una eina que agrupa la gestió, promoció, disponibilitat i reserva ‘online’ de més de 4.600 cases rurals.

Finalment, el premi dins la categoria de ‘Millor Projecte d’Entitat Pública o Privada destinat a Pime, Micropimes i/o Autònoms’ ha anat a parar a l’Associació per al Foment del Comerç Electrònic Empresarial i les Noves Tecnologies-ANETCOM (País Valencià), pel seu programa CompeTIC, emmarcat dins el Pla AVANTIC 2004-2010 i destinat a millorar la competitivitat de les empreses de la regió.

Els quatre guanyadors han rebut com premi el trofeu ‘Joc en la Xarxa’, un mosaic de vidre esmaltat sobre fusta, un exemplar exclusiu creat per l’artista José Luis Berrocal. L’obra està inspirada en un joc de parxís l’objectiu del qual és arribar a la ‘arrova’ central, que representa la Societat de la Informació. Així mateix, s’ha fet lliurament a les dues entitats sense ànim de lucre d’un xec en metàl·lic per valor de 15.000 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar