El CIDEM i l’ICF obren una línia de préstecs destinada al finançament de projectes R+D+I


El Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM) i l’Institut Català de Finances (ICF) han posat en marxa una nova línia de prèstecs, dotada amb un import de 50 milions d’euros, dirigida a empreses amb seu social o operativa a Catalunya que desenvolupin projectes d’inversió en l’àmbit de la recerca, el desenvolupament, la innovació o la modernització tecnològica.

Els prèstecs, atorgats per l’ICF, podran finançar fins al 80% de la inversió, amb un import mínim de 300.000 euros i màxim de 5 milions. El termini d’amortització es fixarà d’acord amb les característiques del projecte finançat, amb un límit màxim de 12 anys, inclosos fins a 2 anys de carència d’amortització. Per la seva part, el CIDEM aportarà un ajut equivalent al 4% de l’import.

La vigència d’aquest conveni té una durada fins al 31 de desembre de 2008 o abans si s’exhaureixen els fons.

Aquesta actuació s’emmarca dins les polítiques de la Generalitat de Catalunya per tal de fomentar la innovació, la competitivitat i el creixement de l’empresa catalana

Tota la informació relacionada amb aquesta línia de prèstecs es pot trobar en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar