Google prova un nou sistema de cerques


Google està provant un nou sistema de recerques alternatiu al tradicional, dins el projecte anomenat Google Experimental Search, en el que afegeix noves característiques aprofitant les eines que ja s’ofereixen en el ja llarg catàleg de serveis de l’empresa de Mountain View, amb la intenció d’adaptar-se millor a l’usuari.

El projecte, desenvolupat en el departament de Google Labs, es mostren fins quatre maneres diferents de mostrar la informació. La primera es tracta en cas de mostrar vistes alternatives dels resultats de la cerca mitjançant una línia de temps i un cercador de mapes. Amb aquesta visualització la tecnologia de Google extreu dades, localitzacions, mesurades de tal manera que facilita la informació d’una dimensió diferent.

La segona opció es basa a través d’una columna de navegació a l’esquerra que ofereix diferents suggeriments en les recerques, així com es mostra les recerques més realitzades que comencen pel text que es va introduint.

El segueix la incorporació d’accessos directes des del teclat una vegada s’hagi realitzat la recerca, minimitzant l’ús del ratolí. I per últim, una navegació de recerca situada tant en la part esquerra de la web com en la dreta, que ajuda a buscar un contingut més profund o específic dins del motor de cerca.

A la web del projecte es poden provar cadascun d’aquests nous provesos de forma separada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar