Gijón celebra la I Trobada Internacional “Cooperació al Desenvolupament 2.0”


El Palau de Congressos de Gijón acull des d’aquest dimecres la I Trobada Internacional ‘Cooperació al Desenvolupament 2.0’, que reuneix en aquesta ciutat asturiana a diferents representants d’organismes de diversos països. L’esdeveniment persegueix conèixer les diferents formes d’aplicació TIC en aquest camp i ampliar les possibilitats de col·laborar entre els agents de cooperació al desenvolupament.

Entre els principals conferenciants destaquen: el responsable del Departament de Comunicació en l’agència intergovernamental South Centre, Vikas Nath; l’antropòloga social finlandesa Paula Uimonen; la directora d’Educació de Mindset Network SchoolNet Africa (Sud-àfrica), Shafika Isaacs; o el coordinador tècnic de l’Observatori per a la Cibersocietat, Enric Senabre Hidalgo.

En l’esdeveniment també participa Manuel Acevedo, que ha estat l’encarregat d’oferir la conferència inaugural d’aquesta trobada. Acevedo va establir una unitat d’E-Voluntariat en el programa de les Nacions Unides “UN Voluntaris”. Per a aquesta mateixa organització va llançar el programa “Unites” i el servei de Voluntariat on line de Nacions Unides.

La Trobada Internacional “Cooperació al Desenvolupament 2.0” ha estat organitzat per la Fundació CTIC, i està patrocinat per l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional i el Govern del Principat, a través de la Conselleria de Presidència, Justícia i Igualtat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gijón i el projecte de cooperació ‘1arroba1euro.org’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar