Es presenta a Barcelona el primer Centre Virtual de Casos d’Internacionalització


Les PIME podran tenir accés gratuït a través d’Internet a les experiències d’èxit d’altres petites i mitjanes empreses espanyoles als mercats internacionals, gràcies a la nova plataforma multimèdia disponible dins del Portal de l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) que s’ha presentat aquesta setmana pel ministre d’Industria, Turisme i Comerç, Joan Clos, a Barcelona.

El Centre Virtual de Casos d’Internacionalització actuarà com a impulsor i difusor de la cultura emprenedora global entre les PIME. Fins al moment, les iniciatives que s’han desenvolupat en l’àmbit de la transmissió d’experiències d’èxit havien estat enfocades cap a grans empreses.

La nova plataforma multimèdia s’inclouran també fòrums de debat i articles que generin una major sensibilitat cap a les qüestions claus del procés d’internacionalització en la comunitat empresarial. Amb això es facilitarà alhora el diàleg i intercanvi d’opinions entre les empreses experimentades i aquelles que inicien els seus primers passos als mercats internacionals.

Aquest projecte neix del conveni de col·laboració firmat el 2006 entre l’ICEX i l’Associació Espanyola d’Escoles de Direcció d’Empreses (AEEDE), amb l’objectiu de fomentar la vocació internacional de les PIME espanyoles a través de l’estudi i difusió d’experiències empresarials d’èxit, i promovent la integració i connexió entre el món de la Universitat i de l’Empresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar