skip to Main Content

El Citilab-Cornellà, finalista dels premis Fundetec 2007


La fundación Fundetec ha donat a conèixer aquest dijous el nom de les entitats que han resultat finalistes de la 3a edició dels seus premis, destinats a reconèixer aquelles iniciatives impulsades per entitats sense ànims de lucre e institucions públiques que fomentin el desenvolupament de la Societat de la Informació, l’ús de les TIC i la reducció de l’esquerda digital a l’Estat espanyol.

La Fundació Privada per al Foment de la Societat del Coneixement, ha quedat finalista en la categoria de ‘Millor projecte d’entitat no lucrativa destinat a ciutadans” pel seu projecte Citilab-Cornellà, que persegueix, segons la Fundetec, “la interacció entre el sector social i l’econòmic perquè persones amb discapacitat, persones grans i nens puguin desenvolupar projectes tecnològics i empresarials innovadors en un municipi”.

Dins d’aquesta categoria també es troba la Fundación CNSE per la Supressió de les Barreres de Comunicació, pel seu projecte Ciudad Sorda Virtual, un projecte de comunitat virtual adaptada per les persones sordes, amb l’objectiu de millorar el seu accés a la Societat de la Informació i fomentar la comunicació entre els membres del col·lectiu.

I en tercer lloc, la Fundació Ínsula Barataria, pel seu Programa de Formació Digital, destinat a afavorir l’accés a les noves tecnologies de tota la societat castellano-manxega, en particular els col·lectius sota risc d’exclusió digital i les pimes.

Una altra fundació catalana, la Fundació Real Dreams, ha quedat finalista en la categoria de ‘Millor projecte d’entitat no lucrativa dirigit a pimes, micropimes i autònoms’ per la seva subhasta en línia per a la gestió d’excedents.

Els guanyadors es donaran a conèixer el proper 7 de febrer a Madrid durant la cerimònia de lliurament dels premis Fundetec 2007. Tots rebran com a premi un trofeu commemoratiu i a les entitats sense ànim de lucre un premi en metàl·lic de 15.000 euros.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar