skip to Main Content

Difondre les TIC a l’època 2.0: nous reptes, nous interrogants, noves perspectives


L’Observatori per a la CiberSocietat i CitiLab-Cornellà organitzen una trobada per a presentar i debatre nous reptes de difusió de les TIC en temps 2.0

El divendres 25 de gener a les 18 h, i amb motiu de l’edició en format DVD de les actes del III Congrés Online de l’Observatori per a la CiberSocietat, el CitiLab acull una trobada multidisciplinar de diferents experts i representants d’institucions vinculades amb la Societat del Coneixement i la Internet 2.0. L’objectiu es compartir i analitzar diversos exemples de difusió de les tecnologies de la informació i el coneixement (TIC) entre la ciutadania, l’empresa, les institucions educatives i las societat en general.

L’acte contarà amb una presentació del projecte CitiLab-Cornellà i les seves instal·lacions a càrrec del seu director, Vicenç Bàdenes, seguit d’una sèrie de presentacions breus sobre la Internet 2.0, una taula rodona amb experts en les TIC sota el títol “Encara són necessàries les polítiques i accions de difusió de les TIC?” i el posterior brindis de celebració i networking amb motiu de la publicació de les actes, que es distribuiran entre els assistents.

Programa

18:00h – Presentació CitiLab-Cornellà i projectes actuals de difusió de les TIC. Recorregut per les instal·lacions.

18:30h – Presentacions breus sobre la web 2.0

19:00h – Taula rodona “Encara són necessàries les polítiques i accions de difusió de les TIC?”. Participants: Josué Sallent (Director general de Societat de la Informació, Generalitat de Catalunya), Ignasi Labastida (Universitat de Barcelona, Creative Commons), Genís Roca (Infonomia, La red de innovadores), Ismael Peña (Universitat Oberta de Catalunya) i María Helena Veiguela (Dirección Xeral de Promoción Industrial e da Sociedade da Información, Xunta de Galicia). Moderador: Joan Mayans (UPC, President OCS)

20:30h – Brindis amb motiu de la publicació de les actes electròniques del 3º Congrés de l’OCS. Distribució d’exemplars entre els convidats.

L’Observatori per a la CiberSocietat, que ha ubicat recentment la seva secretaria tècnica al CitiLab-Cornellà, és una entitat sense ànim de lucre que funciona com a punt de trobada virtual i físic de projectes d’investigació i difusió relacionats amb les TIC i la societat i la cultura.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar