skip to Main Content

Cornellà, la primera ciutat catalana que recopilarà testimonis per l’ Arxiu de l’ Experiència


Hi ha una altra manera d’ explicar l’ història d’ un país, i és que els seus ciutadans i ciutadanes en donguin testimoni des de la seva experiència personal. Cornellà serà la primera ciutat catalana en recopilar aquestes vivències col.laborant amb el projecte Arxiu de l’Experiència, impulsada per red.es -entitat del Ministeri d’ Industria, Comerç i Turisme-, en el marc del Plan Avanza.

Les veus de l’ experiència es donen cita al Citilab
Demà dimecres 23 de gener Carlos Pintos, de Red.es i un representant de l’Ajuntament de Cornellà presentaran l’Arxiu de l’Experiència.
Els seus objectius principals són la integració de les persones grans en l’ús de les noves tecnologies i la generació de continguts, provinents d’aquestes persones, amb finalitats educatives
L’ Arxiu de l’ Experiència recopila documents i testimonis aportats per més de 10.000 ciutadans, recollits ja a La Corunya, Santiago de Compostel·la, Cuenca i Parla que ja estan disponibles a internet.
Tots aquells ciutadans i ciutadanes de més de 55 anys que vulguin gravar el seu testimoni poden fer-ho trucant al telèfon 902 108 504.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar