skip to Main Content

Yahoo.es celebra els premis Web Revelació 2007


Yahoo.es ha celebrat la primera edició dels premis Web Revelació 2007, reconeixent a algunes de les pàgines més innovadores que s’han desenvolupat recentment a l’Estat espanyol. Un jurat format per periodistes i experts del sector ha decidit les webs guanyadores en cada una de les vuit categories temàtiques presentades. Els usuaris, al seu torn, han pogut votar la pàgina web Favorita del Públic, que ha anat a parar a balonSexta, creada per la cadena La Sexta amb motiu del passat Eurobasket2007 i que oferia un elevat grau de participació dels internautes.

ADN Stream TV ha aconseguit el màxim reconeixement en la categoria de Vídeo i TV. ADNStream es troba en la línia d’altres propostes internacionals com Joost i VeohTV. Es tracta d’una televisió a la carta mitjançant la visualització del navegador web.

En l’apartat d’Esports, la guanyadora ha estat Pronostico-Quiniela, un programa de travesses que recull la informació de milers d’usuaris a través d’internet, per poder predir amb major eficiència la travessa de la jornada.

En la categoria de Finances i Ocupació, Tractis, un sistema per crear, administrar i firmar contractes online, amb eficàcia jurídica vinculant a nivell internacional, ha merescut la millor puntuació del jurat.

La vida és bella, la guanyadora de la categoria de Moda, ha estat creat per una empresa de màrqueting experimental que busca noves experiències per tot el món, que ajudin a aprofitar -segons els seus paràmetres- el millor que la vida pot oferir. Banys en vi, tractaments amb caviar, un estudi d’imatge personal, un dia com ‘Pretty Woman’ o una missió espacial són alguns dels somnis que aquesta pàgina ajuda a complir i fins i tot empaqueta per a regal.

Quant a Música, la web que millor puntuació ha obtingut per part del jurat ha estat Red Karaoke. Es tracta d’un servei de karaoke online gratis a través de la Web, on els internautes poden elegir una cançó de la seva base de dades, cantar-la i gravar-la, tot això a través del navegador d’Internet.

La plataforma de programari lliure eyeOS ha resultat guanyadora en la categoria de Tecnologia. Desenvolupat per uns joves d’Olesa de Montserrat per gestionar una àmplia varietat d’aplicacions web, és un nou concepte de sistema operatiu, que rau en un servidor remot i a on és possible accedir amb un simple navegador web, des del qual podem gestionar el nostre escriptori i aplicacions.

En la categoria de Viatges, la web guanyadora ha estat Arqueotur, una pàgina dedicada al turisme arqueològic promoguda per professionals del sector. Coordinada per la Fundació Bosch i Gimpera de la Universitat de Barcelona, ofereix rutes i itineraris i inclou informació de jaciments i museus de tot el sud-oest d’Europa.

En la vuitena i última categoria temàtica, la relacionada amb Webs Insòlites, la seleccionada pel jurat ha estat Devuélvemelo. En aquesta pàgina, els usuaris poden recordar a en temps real què han deixat (llibres, discs, pel·lícules) i a qui. El sistema s’encarrega d’avisar per correu electrònic el “morós” de torn perquè no s’oblidi, o el prestador perquè ho reclami. Fins i tot es pot elegir el to i la periodicitat amb què es desitja fer la petició.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar