skip to Main Content

L’imatge connecta generacions a Concèntrica


El caràcter universal de l’imatge és el vincle d’ unió que ha connectat les visions de diferents generacions durant la celebració de les Jornades audiovisuals de Concèntrica. L’ intens treball de recuperació dels valuosos testimonis audiovisuals del passat i la incorporació dels missatges més contemporanis, proposats pels nous creadors, van ser les dues grans aportacions d’ aquest certamen destacades ahir en l’ acte d´inauguració presidit per l’ alcalde de Cornellà, Antonio Balmón.

Pel matí, una audiència molt jove, composada per alumnes de secundària dels instituts Maria Aurèlia Campany, Esteve Terrades, el Grup de Joves e Sant Ildefons y de La Fragua van connectar ben aviat amb Jordi Évole, més conegut com el personatge de “El Follonero” al programa d´Andreu Buenafuente. A partir de la seva experiència com guionista de la productora El Terrat, va llençar un missatge de no pensar que “l’ èxit és fàcil” i que cal molt d’ esforç per arribar amunt professionalment.

Les jornades prosseguiran avui, entre altres actes, amb la projecció dels curtmetratges del festival MECAL, una taula rodona sobre el rescat de la memòria, documents antics de Cornellà i la fàbrica Siemens i creacions actuals.

Demà diumenge la programació serà de caire més familiar, amb les projeccions de la sessió infantil de MECAL, l’ espectacle d’ animació a l’ aire lliure de “Les fotografiers”, i la presentació del treball final del taller-marató de tres dies “Agafa la càmera i corre” a l’ acte de cloenda.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar