El Citilab acull les jornades audiovisuals Concéntrica


El Citilab Cornellà acollirà del 18 al 20 de gener Concéntrica, les primeres Jornades Audiovisuals de la ciutat que suposen nou espai de trobada per a la creació i exhibició de les arts audiovisuals en el marc del projecte que porta el mateix nom.

“Concèntrica, mirades fora d’òrbita”, és un espai obert a la ciutadania que vol impulsar la difusió, creació i formació de diferents treballs audiovisuals, que per la seva creativitat i quotidianitat siguin interessants de compartir. Davant la necessitat de donar resposta a inquietuds sorgides a la ciutat de Cornellà i vinculades amb l’aprenentatge i l’ús de les noves tecnologies multimèdia, Concèntrica neix com a projecte de caràcter comunitari que pretén aglutinar a creadors, teixit associatiu, comunitat educativa, espais d’exhibició, equipaments i mitjans de comunicació en un nou punt de trobada per tal d’implicar-los, interelacionar-los i familiaritzar-los amb la imatge i les noves tecnologies.

Durant els tres dies de vida d’aquestes jornades es realitzaran diferents tallers i workshops dedicats a la creació audiovisual, a més de projectar curtmetratges de joves creadors, d’antics cineastes, i treballs realitzats als instituts de Cornellà.

L’espai de participació és obert a tothom en les mostres de Videocreació, amb curts o peces audiovisuals de creació; Retromovies, col·laborant en un banc de memòria audiovisual de la ciutat amb imatges d’abans de 1980, i una Video-Marató domèstica, que reculli vídeos divertits elaborats amb equips domèstics.

La iniciativa Concéntrica és impulsada per l’Ajuntament de Cornellà i pel Centre d’Estudis i Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona que té com a objectiu fomentar la cultura de proximitat.

El programa complert de les jornades es pot descarregar des d’aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar