Apple presenta el nou Macbook Air


“L’ordinador més prim del món” ha estat una de les novetats que Steve Jobs ha presentat a la seva esperada intervenció a la Macworld Conference. La nova màquina s’ha anunciat com MacBook Air i respon a les espectatives dels seguidors de la casa de la poma, tant per disseny com per innovació tecnològica .

El video publicitari del MacBook Air és prou espectaular i confirma, fil per randa, les paraules de Jobs. L’esforç d’Apple ha estat en aconseguir reduir el tamany i optimitzar els consums de la màquina. Té una pantalla TFT LED de 13,3 polzades i l’amplada oscila entre els 0.4 cmm i 1.94 cm.

Steve Jobs ha presentat altres novetats d’Apple per a l’any 2008. Per una banda, una nova versió de l’iTunes que amplia la seva capacitat de botiga amb la de videoclub i, per ara als Estats Units, ofereix el lloguer pel·licules a través d’Internet.

També hi ha hagut l’anunci de l’actualització del programari de tot el maquinari d’èxit: l’Iphone i l’Itouch i també el que li costa més despuntar, l’Apple TV, que ha rebaixat preus. Jobs també ha presentat nova ‘ferralla’ i ha presentat Time Capsule, un disc dur extern fet a mida pel programa Time Machine que ha incorporat el Leopard, l’última versió del sistema operatiu d’Apple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar