La Generalitat fomenta l’ús de les noves tecnologies amb ajuts de 3 milions d’euros


El Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, ha presentat tres convocatòries de subvencions destinats a projectes relacionats amb el foment de les tecnologies de la informació.

La primera d’aquestes convocatòries compta amb una dotació econòmica de 1.981.220€, que seran destinats a projectes de formació en TIC. La segona de les convocatòries té un import global de 561.824€, que es destinaran a ajuts per al desenvolupament de projectes de continguts digitals, d’oferta de serveis que en promoguin la utilitat, i de dinamització de l’ús d’aquests continguts, presentats per entitats privades sense afany de lucre.

Aquesta convocatòria se centra en diferents àmbits com els de la promoció de l’ús de les TIC entre el Poble Gitano, promoció d’activitats esportives a través de la Xarxa, promoció de l’ús de les TIC entre la gent gran, promoció de la integració del col·lectiu immigrant, promoció de l’ús de les TIC entre el col·lectiu amb discapacitats físiques i/o psíquiques, i promoció de continguts culturals.

La tercera de les convocatòries, que compta amb una dotació global de 721.153€, es destina a ajuts a projectes de teletreball, i a projectes en què es realitzi una tasca d’assessorament i orientació en l’ús i la implantació de les TIC en el teixit productiu català, amb actuacions dirigides a pimes i micropimes.

Podran ser beneficiaris d’aquests ajuts els ens locals de Catalunya, ajuntaments, consells comarcals, diputacions, consorcis municipals i mancomunitats, i entitats que en depenen.

Més informació d’aquests ajuts en aquesta nota de premsa del Departament de Governació i en aquest enllaç al DOGC on es pot trobar el detall de cadascuna de les tres convocatòries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar