skip to Main Content

Nabar, l’ós que explica contes en mp3


Nabar és un ós de peluix que explica contes tradicionals d’arreu del món amb set llengües: les sis pròpies del Pirineu -català, castellà, francès, èuscar, aragonès i occità-, més l’anglès.

La joquina disposa d’un connector USB que permet descarregar els 25 contes que es poden trobar ara mateix a la web amb format .mp3, tots ells tradicionals i vinculats a cultures minoritzades, con les relacionades amb esquimals, pigmeus i amazics, entre molts d’altres. Tots els tenen assignada una llicència Creative Commons que permet copiar-los, distribuir-los, fer-ne obres derivades i comunicar-los públicament, sempre i quan es respectin les condicions de reconeixement de l’obra i no es faci un ús comercial.

Nabar també accepta altres contes que els pares i mares vulguin afegir a la web, així com l’opció de poder penjar cançons o altres històries que puguin estar a disposició de tothom i de pas poder augmentar el catàleg ofertat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar