AOL anuncia el final del Netscape


La companyia d’internet AOL, filial del gegant mediàtic nord-americà Time Warner, ha decidit suspendre el desenvolupament de l’històric navegador Netscape, que va ser un dels més usats al món però que actualment només ocupa una quota de mercat del 0,9%.

La companyia nord-americana, que a partir d’ara recolzarà el desenvolupament del navegador Firefox coordinat des de la Fundació Mozilla, ha anunciat que totes les versions del navegador deixaran d’estar disponibles a partir de l’1 de febrer del 2008.

Netscape Communications Corporation va ser adquirida per AOL el 1999 per 4.200 milions de dòlars. L’èxit primerenc de Netscape en 1995 i el seu monopoli al mercat dels cercadors va fer que Microsoft començara a desenvolupar el seu propi cercador, l’Internet Explorer.

Més información en aquest post del bloc oficial del Netscape.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar