skip to Main Content

Negocis i networking


Després de la celebració de la primera edició de les “Jornadas de Negocios” a Madrid, que va reunir a 300 persones i va suposar les primeres 24 hores de networking ininterromput, l´event es trasllada ara a Barcelona al Citilab de Cornellà de Llobregat. Com ja va succeïr a la I Jornada, el certàmen compta amb la col.laboració de Red.es, entitat pública empresarial adscrita al Ministeri d´Indústria, Turisme i Comerç, i tracta d´afavorir la trobada entre professionals de l´internet per a la creació i desenvolupament de futures col.laboracions, mitjançant la pràctica de Networking Actiu.
L´event està especialment adreçat a una àmplia gama de perfils, des d´emprenedors, inversors Business Angels, representants de grans corporacions, representants puntuals d´estudis de recerca de mercat, consultories TIC o de telecomunicacions, a la presència del món online
(professionals de publicitat a internet, webmasters, bloggers i videobloggers, empreses de micropagaments, proveïdors de hosting, distribuidors de contingut, xarxes socials, SEOs, SEMS, etc.

Enfocat als emprenedors
La Jornada, que s´extendrà des de les 8:30 del matí fins les 19:30 hores, servirà per a la presentació, a càrrec de Juan Zafra, director de comunicació de Red.es, de les últimes novetats del Pla Avanza. L’eix central en que es basa la Jornada fa especial ènfasi en les iniciatives o qüestions que tot emprenedor ha de potenciar per donar al seu projecte o marca més promoció i visibilitat o els diferents papers que desenvolupen la comunicació i la publicitat, amb Antonio Domingo, de Fénix Media o Tom Horsey, Froggie, com participants.

Paral-lelament, ponents de la talla de Carlos Blanco de Grupo ITnet; Jaime Esteban, de Atitlan Capital; Axel Serena (Quasar Elite) o Toni Sánchez, de Grupo Intercom, donaràn les claus sobre el que necessita un emprenedor per seduir a un inversor.

Encontres instantanis
Al llarg del matí els asistents veuràn satisfetes les seves demandes de speed networking simultanis, business-to-business (B2B), que es confirma com la fòrmula més simple, efectiva i que genera resultats quantitatius. Mitjançant xerrades de no més de cinc minuts, el professional ha de deduïr si l´interlocutor és un possible client, proveïdor o partner. Així mateix, no faltaràn, com en edicions anteriors, els tallers d´emprenedors, la plataforma ideal per aquells que estàn iniciant el seu propi negoci a internet.


Estratègies amb cercadors

A la sesió de la tarda, els asistents podràn gaudir de la xerrada “La xarxa el 2008: crònica d´un moment únic”, obra del gurú Enrique Dans, espai que serà el pròleg del darrer taller de treball, que parlarà sobre posicionament als cercadors com a mitjà de promoció i visibilitat d´una marca.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar