skip to Main Content

Generalitat i UOC impulsen el Màster de dinamització de la Societat de la Informació i el Coneixement


El Departament de Governació i Administracions Públiques, mitjançant la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i juntament amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), ha presentat el Màster de dinamització de la Societat de la Informació i el Coneixement. La iniciativa està destinada a impulsar l’oferta d’una carrera professional en el camp de la dinamització digital i, al mateix temps, solucionar l’absència d’estudis universitaris d’especialització per a professionals com el de dinamitzador de telecentre.

La primera edició d’aquest curs, que consta de dos postgraus i té 40 places, està adreçada als dinamitzadors de la Xarxa de Telecentres de Catalunya i ha suposat una inversió de 125.000 € per part de l’STSI en concepte de la preparació general del màster, l’autoria de tots els materials, i les beques que s’ofereixen als 40 inscrits, d’aproximadament el 80% de la matrícula.

El primer postgrau del màster, Direcció i gestió de la informació en la dinamització de telecentres, començarà el febrer del 2008 i el segon, Aspectes socials i tecnològics en la dinamització de telecentres ho farà el febrer de 2009, en paral·lel al primer curs de la segona edició del màster, que s’amplia a 180 persones.

Es pot trobar tota la informació del màster en aquest document.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar