skip to Main Content

El Consell de Ministres de la UE recomana l’ús de programari fonts obertes


El Consell de Ministres de la UE ha fet tot un seguit de recomanacions i mesures per incrementar el valor del servei públic d’Internet. Aquestes línies de treball estan adreçades a desenvolupar estratègies que promoguin un creixement econòmic sostenible a través d’estructures de mercat competitiu de cara a estimular la inversió en recursos crítics d’Internet i TIC. Assegurar la diversitat de programari incloent el de fonts obertes hauria de ser part d’aquestes estratègies.

Dins d’aquestes línies també es va recomanar enfortir les polítiques d’interoperabilitat i d’estàndards oberts, vetllant perquè els serveis d’Internet siguin accessibles, assequibles i segurs de cara a poder interrelacionar d’una forma òptima les telecomunicacions, el broadcasting i Internet.

Aquestes recomanacions es van fer públiques en el marc del segon Internet Governance Forum (IGF) que es va celebrar a Rio de Janeiro el passat mes de novembre.

Podeu trobar més informació en aquesta notícia de l’European eGovernment Services.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar