skip to Main Content

iWeekend, un cap de setmana, una empresa

iWeekend es una experiència pionera a Espanya que reuneix a professionals d´internet amb talents diversos per seleccionar una idea, desenvolupar un producte i crear una empresa des de zero; i tot, nomès en un cap de setmana!

Què millor per fer networking que treballar colze a colze amb 40 professionals durant dos dies seguits? L’event pot ser molt atractiu per a tots aquells que estiguin cercant projectes interessants i per a emprenedors que estiguin cercant un equip.
iWeekend, una iniciativa sense ànim de lucre, ve de la ma de l’emprenedor Luv Sayal.

Aquesta primera edició tindrà lloc a Citilab, a Cornellà de Llobregat, del 30 de Novembre al 2 de Desembre de 2007. Citilab és un espai orientat a activar, impulsar i extendre la capacitat creativa i innovadora en tecnologia d’emprenedors, empreses, ciutadans i ciutadanes de la societat de la informació i el coneixement.
L’idea original prové de StartupWeekend que va nèixer a Estats Units i el primer event es va organitzar a Colorado del 6 al 8 de Juliol, 2007. D’aquesta data ençà, s´han organitzat 11 events a Estats Units, Canadà i Alemanya. L’últim event StartupWeekend a San Francisco (16-18 de Nov) va estar patrocinat per Microsoft. En el transcurs dels 11 events de StartupWeekend celebrats fins ara s’han llençat projectes com VoSnap, Favoreats, DeskHappy, entre d’altres.

iWeekend compta amb el patrocini de Microsoft y Sun Microsystems, i també amb la col.laboració d’Emprenedor XXI (La Caixa), Joan Viñas, Director de Partners de Solucions, Microsoft; Manuel Jaffrin, Business Development Manager d’ Europa, Orient Mitjà i Asia en web 2.0; i Jesus Monleon del programa Emprendedor XXI de La Caixa han confirmat la seva assistència a l’inauguració de l’event.

Es podrà seguir el desenvolupament de l’event al blog d’iWeekend aquest cap de setmana.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar