skip to Main Content

AdLemons, una startup creada en només 48 hores

Al cap de poc de més d’una setmana d’haver-se inaugurat, Citilab, el primer laboratori digital ciutadà d’Europa, ha ajudat a crear una startup en tan sols un cap de setmana. AdLemons és el fruit de l’intens esforç que han fet 45 emprenedors durant 48 hores, en el marc de l’Iweekend, un esdeveniment pioner a Europa i del qual només s’han celebrat 11 edicions als Estats Units.

L’objectiu de la nova empresa és millorar la usabilitat de la publicitat per a blocs, pensant tant en els bloggers com en els anunciants, i aplicant el concepte de màrqueting viral en aquest entorn digital. En aquest sentit, AdLemons, és una interessant alternativa a les empreses de publicitat per a blocs. La proposta consisteix a presentar una oferta atractiva per als bloggers, que democratitza la publicitat i permet que tant els anunciants com els propietaris dels continguts en tinguin més control.

Una aventura de cap de setmana
El procés de generació d’ AdLemons a Citilab constitueix una demostració de fins a on es pot arribar, en períodes de temps curtíssims, quan es reuneixen talents altament motivats que fan un ús intensiu de tecnologies en entorns col·laboratius avançats. Les fases d’exploració, de disseny i de proves s’han realitzat en un temps rècord, sense altres eines que els ordinadors portàtils dels mateixos participants i eines de gestió de projectes en línia com Basecamp. Tot això connectat a través de la xarxa d’altes prestacions de Citilab. L’empresa es va donar d’alta ahir dilluns, ja ha assolit  un important compromís de finançament i començarà a treballar en la seva activitat de publicitat en un termini no superior a un mes. L’esdeveniment s’ha estat emetent en directe per ustream.tv durant el passat cap de setmana.

Iweekend és una iniciativa sense ànim de lucre creada per cinc emprenedors del món de les startups, que va nèixer amb l´esperit de crear una empresa en nomès un cap de setmana. Els participants acudeixen a la trobada amb una sèrie de propostes, de les quals es tria la més prometedora, que és la que finalment s’acaba desenvolupant.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar