Jornada Portes Obertes al Citilab

Citilab obre les seves portes aquest cap de setmana del 24 al 25 de novembre, per donar a conèixer a tothom el seus espais i equipaments , oferint una visió atractiva y lúdica de les noves tecnologies i de la seva repercusió a la nostra vida quotidiana.

Un espai per experimentar i divertir-se

Citilab és un espai que el visitant està convidat a descobrir recorrent les seves àrees temàtiques o participant en diverses demostracions i tallers. Podrà veure en funcionament el Media Lab, una mediateca de darrera generació on s´hi poden crear, en temps real, vídeos de forma col.laborativa o el Family Lab, on grans i petits aprenen mutuament, entre altres propostes.
El joc Citilaber!, per altra banda, convida a tothom a explorar el Citilab participant en un divertit joc pensat per sorprendre i moure a la gent a crear, compartir i expressar-se.
Viatjar amb els mapes de Google Earth en una gran pantalla interactiva, posar a prova la pròpia habilitat mental, fer una passejada per Second Life o atrevir-se a crear un fractal son nomès alguns dels reptes que esperen al visitant.
Entrar en contacte amb la tecnologia d´una manera divertida i pràctica es molt important per atrevir-se a crear nous projectes més endavant, i és amb aquesta finalitat que s´ofereixen al úblic petits tallers d´iniciació a la fotografía, la navegació i cerca per internet, o la creació de blocs i espais de col.laboració on line o wikis.

Música digital
Les melodies dels jocs que es van dissenyar el seu dia per les consoles Commodore64, Spectrum o Atari entre altres, son la base de les composicions de MicroBCN, un actiu col.lectiu de músics barcelonesos que composen música nova partint de la tecnologia primitiva 8 bits de les primeres consoles. A Citilab tocaràn en directe a la zona Expo Retro, creant amb el seu divertiment musical una atmòsfera divertida i creativa. MicroBCN sorgeix de Micromusic, un colectiu més ampli present a més de catorze ciutats de tot el món, nascut a Suissa a finals dels anys 90 i que abarca altres disciplines com la moda o l´art visual partint de la cultura 8 bits.
A la primera planta de l´edifici els visitants podràn gaudir també d´una altra experiència amb la música electrònica, aquest cop més contemporània, amb demostracions del simulador de guitarra Jam Sessions de Nintendo. El guitarrista Brian Mongard tocarà algunes peces amb una consola Nintendo DS connectada a un amplificador, que el públic podrà provar. després de l´actuació. Una batería electrónica que tothom està convidat a provar, completa l´oferta  d´aquest singular maridatge entre cultura digital i cultura ciutadana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar