Citilab obre les seves portes

Citilab, el primer laboratori digital ciutadà d’Europa obre les seves portes a Cornellà, enllaç a l’acte en diferit, integra aprenentatge avançat en tecnologies, incubació d’empreses tecnològiques i recerca de la societat digital en un entorn col.laboratiu.

• Més de 4.500 m 2 d’equipament tecnològic d’alt nivell el posicionen com un dels grans centres metropolitans de referència en el desenvolupament de l’internet social.

Avui 23 de novembre Citilab iniciarà la seva activitat com a centre digital d’innovació ciutadà per a la difusió i foment de la Societat del Coneixement amb un acte oficial que serà presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla i que comptarà amb l´assistència del ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, així com la d’Antonio Balmón, alcalde de la ciutat i president de la Fundació privada pel Foment de la Societat de la Informacio. Desprès de quatre anys d’intensa restauració l’antiga fàbrica de Can Suris es converteix finalment en la seu d´aquest centre digital que vol esdevenir un nou motor dinamitzador de la Catalunya del segle XXI.

Enllaç a l’acte en diferit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar