Reunió del Patronat de la Fundació

El patronat de La Fundació Privada pel Foment de la Societat del Coneixement, impulsora de Citilab, es va reunir ahir dilluns per definir els primers projectes que s´impulsaràn des d´aquest Laboratori digital ciutadà.
Després de set anys d´intensos treballs, les portes de l´antiga fàbrica tèxtil de Can Suris s´obriràn el proper divendres 23, i al llarg de tot cap el de setmana, per mostrar les capacitats del que vol ser el nou motor de la Societat del Coneixement a Cornellà i un referent de recerca en aprenentatge al més alt nivell.
Neix així un espai obert a la col.laboració, on les persones multipliquen les seves possibilitats de crear i compartir, al temps que aprenen a utilitzar la tecnologia al ritme de les seves necessitats, d´una forma senzilla. I on, en definitiva, tots aprenen de tothom aglutinats en comunitats connectades en xarxa.
El decidit impuls rebut per part dels membres del patronat de la Fundació, junt amb el recolzament institucional del Ministeri d´Industria, del Govern de la Generalitat i de l´Ajuntament de Cornellà posen de manifest la importància estratègica d´aquesta aposta de futur

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar