Set anys esmorzant en bona companyia

Avui s´ha presentat a la UPC el llibre del Barcelona Breakfast, un recorregut pels set anys de vida d´una iniciativa que ha sabut aglutinar el bó i millor del pensament digital i tecnològic del país, per iniciar un ampli debat.
Una espai de reflexió que, com ha destacat el seu president, Xavier Marcet, sempre ha volgut ser pràctic i positiu aportant propostes concretes per  impulsar la economia del coneixement a Catalunya i promoure l´acostament entre el sector públic i el privat.

28 visions compromeses
El ministre d´Industria, Comerç i Turisme, Joan Clos, va ser el primer convidat als “esmorzars” i és també, al llibre, el primer en encetar-lo amb un escrit de presentació. A més de dues entrevistes a Joan Trullén, secretari general d´Indústria i Miquel Barceló, fins fa poc president del 22@, el llibre recull la visió de 28 articulistes:

Ramon Palacio
Joan Solé Subiela
Ferran Amago
Francisco de Quinto
Ricard Ruiz de Querol
Vicenç Gasulla
Tomás Cascante
Blanca Espina
Ginés Alarcón
Antoni Esteve
Carles Martín
Manel Medina
Jordi Marín
Ramon Sangüesa
Albert Arnó
Joan Enric Ricart
Pere Mier
Xavier Castillo
Hernán Scapusio
Carles Font
Jordi López
Francesc Solé
Félix Arias
Tere Serra

Un article conjunt e Xavier Marcet i Toni Garrell, president del Cercle per al Coneixement, posen punt final a l´obra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar