skip to Main Content

La xarxa s’omple d’imatges de la DrupalCon


La primera jornada de la DrupalCon ha anat acompanyada, entre moltes altres activitats, d’una intensa publicació de fotografies a la Xarxa. Molts dels participants ja han publicat les seves fotografies a Flickr i Picasa, espais de referència per la difusió de fotografies a Internet. A través de l’etiqueta drupalconbarcelona2007 ( a Flickr o Picasa) s’identifiquen desenes d’imatges que han fet els mateixos assistents a la DrupalCon.

El testimoni fotogràfic no només recull les imatges d’aquesta primera jornada sinó els viatges cap a Barcelona o també la visita turística a la ciutat. Entre les primeres fotografies que s’han publicat hi ha tot un seguit d’imatges fetes pels membres de DrupalCat fetes durant els dies previs i que recull els preparatius per adequar les sales i els espais del Citilab-Cornellà.

Mentre Flickr i Picasa recullen la publicació de fotografies a Youtube ja ha aparegut un vídeo enregistrat a la porta de Can Suris, en to divertit, a l’estil dels reporters nordamericans.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar