skip to Main Content

EyeOS arriba a la seva primera versió estable


EyeOS s’ha convertit en un dels webOS més destacats del món i actualment té més de cent mil usuaris registrats.

La nova versió, anomenada Dahlia, permet comprovar el seu complet escriptori amb un processador de text, eines per guardar documents, de navegació per internet, lector RSS, agenda, jocs, entre d’altres, i sempre accessible des de qualsevol ordinador connectat a la xarxa.

eyeOS té una llicència lliure, permetent l’accés al seu codi font, així com la seva modificació sempre i quan es mantingui la mateixa llicèncis original, i com a tal ha permés que molts dels seus usuaris hagin desenvolupat algunes de les noves implementacions que es poden trobar. Així el projecte ja compta amb diferents comunitats d’usuaris arreu del món, com per exemple a Catalunya, Espanya, Alemanya, França i la Xina.

Podeu trobar més informació sobre el projecte eyeOs en aquest enllaç de la Viquipèdia.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar