skip to Main Content

Can Suris acull la trobada internacional DrupalCon


Entre el 19 i el 22 de setembre el Citilab-Cornellà acollirà com una de les primeres activitats públiques la DrupalCon, la principal trobada de desenvolupadors del gestor de continguts Drupal a nivell mundial. Aquestes seran unes jornades pluridisciplinaris i d’interès per la universitat, l’empresa i la societat civil, i que coincidiran amb l’OpenOffice Conference, que es celebrarà del 19 al 21 de setembre a Barcelona.

Drupal és un dels més populars gestors de continguts per a la web i està elaborat amb llicència programari lliure. Projectes digitals com els de la Xarxa de Telecentres de Catalunya, La Farga, Arenys.cat, Guifi.net, o el del propi Citilab-Cornellà, entre molts d’altres, fan servir aquesta coneguda eina.

La de Cornellà serà la trobada internacional més important de Drupal que es fa aquest any, i està orientada a oferir un espai de debat, desenvolupament i aprenentatge pels membres de la seva comunitat, així com a professionals, usuaris i qualsevol entitat que tinguin interès en aquest conegut sistema de gestió de contingut. Entre aquestes sessions destaca la que es farà el dia 22 sota el nom de DrupalShow, on es realitzaran diferents demostracions i xerrades didàctiques amb la intenció de mostrar el potencial i les possibilitats de Drupal com a eina de gestió de continguts.

La llengua vehicular de la conferència serà l’anglès, si bé durant la Drupalshow es comptarà amb traducció simultània al català.

Aquesta trobada està organitzada per la comunitat de Drupal, amb el patrocini entre molt d’altres de la Fundació Privada pel Foment de la Societat del Coneixement de Cornellà de Llobregat, la Generalitat de Catalunya, Sun, Google, Crea’t, PickTek, CivicActions, Development Seed, Achieve Internet, Lullabot i Makalumedia.

Font: Elaboració pròpia

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar