skip to Main Content

Barcelona acull l’OpenOffice.org Conference


Durant els dies 19, 20 i 21 de setembre Barcelona acollirà l’OpenOffice.org Conference, la trobada més important a nivell internacional sobre aquest paquet ofimàtic que s’organitzarà a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona.

L’OpenOffice.org aplega persones d’arreu del món que analitzen els avenços dels últims 12 mesos d’aquesta suite ofimàtica de codi lliure. L’objectiu d’aquesta comunitat de programari lliure és crear un conjunt d’eines ofimàtiques en programari lliure que permetin crear documents dinàmics, analitzar dades, dissenyar presentacions i produir dibuixos. Durant els tres dies de conferència, el primer serà dedicat íntegrament als col·laboradors que formen part del projecte, i els dos següents, de portes obertes, es realitzaran ponències i sessions plenàries adreçades a la comunitat en general, a l’usuari final i als desenvolupadors.

La primera conferència internacional de l’OpenOffice.org es va celebrar l’any 2003 a Hamburg, i els següents anys es van fer a Berlin, Capodistria i Lyon. El passat mes de gener el projecte de traducció al català d’Openoffice.org, que desenvolupa Softcatalà, va guanyar la seva proposta perquè Barcelona fos candidata a acollir l’any 2007 la conferència.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar