skip to Main Content

Arrenca el Citilab-Cornellà


L’edifici Can Suris, dirigit per la Fundació pel Foment de la Societat del Coneixement, obrirà les seves portes amb l’encàrrec de ser un espai de referència orientat a activar, impulsar i estendre la capacitat creativa i innovadora d’emprenedors, empreses, ciutadans i ciutadanes de la societat de la informació i el coneixement.

Citilab-Cornellà és un espai concebut per què el visitant i l’usuari siguin parts actives del procés creatiu, dels projectes, i formin part d’una comunitat innovadora. Dintre de les seves funcions com a impulsor de procesos dins la Societat del Coneixement, recolçarà i donarà visibilitat a les iniciatives locals relacionades amb les xarxes ciutadanes així com la interelació digital de les persones dins l’àmbit local. Igualment, definirà metodologies que permetin l’aflorament d’elements innovadors, i la canalització d’aquets en benefici dels propis projects que es duguin a terme, sense deixar de liderar iniciatives d’àmbit supramunicipal que conectin Citilab Cornellà amb els principals corrents d’innovació relacionats amb les TIC.

Tots aquests objectius pretenen situar en pocs anys el Citilab Cornellà en un centre que ha de ser un node bàsic de la xarxa d’innovació catalana, i convertir-lo així en un referent a nivell internacional.

Font: Elaboració pròpia

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar